Το ΣΤ1 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου σας καλωσορίζει στη σελίδα του!!!!!!



Το "μικρό" blog που.... ΔΕΝ βιάζεται να μεγαλώσει!!!!!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ποιος φταίει;

"Ένας πόλεμος χωρίς όπλα, αλλά με χιλιάδες αθώους νεκρούς...."
Θρησκευτικά , Ε΄ τάξης







ΕΔΩ   γράφεις τις δικές σου σκέψεις....




Η συνέχεια του βίντεο ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις παιδιά να υποφέρουν,κι αν μπορούσα θα τα βοηθούσα.Πιστεύω πως αυτά τα βίντεο είναι άσχημα αλλά και ωραία γιατί σου μαθαίνουν ότι έχεις κάνει λάθος.Κάποιοι όταν το καταλαβαίνουν το διορθώνουν άλλοι το απορίπτουν λες και δεν το είδαν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τασσος:Τα παιδιά αυτά υποφέρουν από πείνα και είναι πολύ λυπητερό να τα βλέπεις να πεθαίνουν.Γιατί εμείς να έχουμε τα πάντα και αυτά τίποτα;Παιδιά μικρών ηλικιών πεθαίνουν και δεν προλαβαίνουν να ζήσουν τη χαρά της ζωής.Οι άνθρωποι που έχουν τα πάντα δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο υποφέρουν αυτά τα παιδιά.Για αυτό μπορούμε να τα βοηθήσουμε με όλα τα μέσα, ώστε και αυτά να χαμογελάσουν οπως τα άλλα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα ρε Τάσσο!Είσαι πολύ σωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλης. Αυτα τα παιδια κανουν οτι μπορουν για να ζήσουν και εμείς τα βρίσκουμε ολα ετοιμα και ζηταμε και παραπάνω.Για αυτους τους λογους εμεις πρεπει νατα βοηθησουμε,ακομα και αν τους στειλουμε ολοι απο 1$ τότε θα βοηθησουμε 1.000.000 παιδια να σωζονται και επισης θα χαιρομαστε καιεμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασιλης. Οποιος σκεφτεται για αυτα τουλαχιστον να απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχεδόν όλα αυτα τα πραγματα ειναι αχρηστα(ειδικα η μπαρμπι)αλλα αν αυτα τα παιδια τα ειχαν για μια μερα,θα χαιρονυοθσαν πιο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασίλης. Με τα λογια παιδια μια χαρατα λέμε αλλαμε την πραξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή